Mijn naam is Diana van Ginkel, gediplomeerd hairstylist,- make-up artist en -docent.

Ik ben woonachtig in Kampen, samen met mijn man en zoon.
Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende kapsalons als hairstylist & visagist en 13 jaar als docent haarverzorging & visagie, heb ik in februari 2017 opgericht Diana van Ginkel.

Mijn kracht is dat ik heel goed luister en de tijd neem om de wensen van de klanten goed te achterhalen en daarop kan inspelen. Dat is ook de reden dat ik breed inzetbaar ben.

Naast mijn werkzaamheden in de salon werk ik voor de Diana’s Adventure ook veel op locatie. Hiervoor reis ik door het hele land.

In de salon kunt u bij mij terecht voor verschillende behandelingen zoals: hairstyling, make-up, hand treatments, bruidsstyling & -make-up, wenkbrauw behandelingen, beauty behandelingen en verkoop van goede make-up & hairstyling producten.

Het werk op locatie voor Fotoshoot-, Catwalk-, TV-, Commercials-, Film-, Theater- en Musical opdrachten zijn voor mij ook bekend terrein. Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Door mijn jarenlange ervaring als docent in Hairstyling en Visagie blijf ik het ontzettend leuk vinden om mijn kennis te delen. Om die reden heb ik allerlei workshops opgericht en The Make-up Artist Class voor professionele make-up trainingen.

Destijds heb ik de vakopleiding Visagie, Masterclass Visagie, Masterclass Hairstyling afgerond aan de Hogeschool voor Visagie Mieke Petite te Amsterdam. En om mijn klanten het beste te bieden, laat ik mij regelmatig bijscholen op het gebied van make-up en hairstyling en ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan nadenken over de schadelijke stoffen voor huid en haar en het dierenleed wat zich in de wereld afspeelt. Helaas ook in de Haar en make-up industrie. Daarom is mijn streven om alleen nog maar diervriendelijke en zoveel mogelijk Vegan en Biologische producten te gebruiken.

Ik ontmoet je graag in de salon!

Diana van Ginkel

Lief, gezellig, spontaan, meedenken etc.

Wat fijn dat jij mijn bruidsmake-up hebt verzorgd.

Tijdens de proefmake-up liet je mij en mijn moeder (kritisch) meekijken en beoordelen, zodat ik op ‘de dag’ passende make-up zou krijgen.

Dat is op en top gelukt!

Ilona Leijgraaff- Felix

Voor het eerst bij Diana geweest voor haar en make up. Wat een lieve vrouw! Ze luistert goed naar wat je wil en overlegd tijdens het werken ook steeds weer.

Is geïnteresseerd in jou als klant en heeft verstand van haar vak. Het kopje thee met de lekkere chocolaatjes maakt het helemaal af. Kortom, een hele goede ervaring!

Linda van Driel - Oldenbroek

Diana is een vakvrouw die moeiteloos de ene look na de andere uit haar mouw kan toveren.

Je voelt dat ze er echt plezier in heeft om creatief te zijn en de look tot in de details af te maken.

Het is bovendien heerlijk samenwerken met deze warme vrouw.

Ariane van Houdt
STUUR MIJ DE KORTINGSCODE

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling

STUUR MIJ DE KORTINGSCODE
 
 
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling
 
Stuur mijn kortingscode toe
close-link